Allt roligt som hänt

Tävlingarna på egna stallet, då var det ännu somrigt!

Hela mitt år har ju inte varit helt ruttet, fastän det emellanåt känns som så. Har fått träffa vänner, har tidvis fått njuta av sommaren, har fått rida, har fått tävla. Jag är ganska envis och ofta var det så att alltid typ dagen före en tävling hamnade jag in på avdelningen.

Det var en vecka i augusti som jag också var på avdelningen men den här gången var det faktiskt så att jag skulle ha tävling på söndag. Jag hade börjat må redan bättre i slutet av veckan och försökte få läkarna o låta mig gå hem. Och så blev det ju sist och slutligen så att jag kom hem på fredag, på lördag var hemsjukhuset och gav mig antibiotika via dropp. Så togs min dropp bort, varför det? Jo, jag hade bestämt mig att den här tävlingen tänker jag inte missa och så blev det så att jag på söndag morgon satt på hästryggen och red banan (dressyr).

Nu gick ju inte banan superbra men jag var ändå så glad att jag hade fått chansen att vara med fastän det såg dåligt ut i början av veckan. Nästa vecka hade vi ännu på mitt eget stall tävlingar och då fick jag förbättrat mitt resultat. Det är min sista tävling jag varit med om. Och det lär inte bli några på en tid, blev tvingad att sluta ridningen tillfälligt på grund av situationen och vet inte när jag kan börja igen. Som tur har jag ännu en timme nu första veckan i januari, efter det blir det paus.

Så har det varit annat kul också, det var en vecka i juli som jag igen var på avdelningen. Har födelsedag den 7.7 och den dagen började närma sig, hade redan planerat att fira på avdelningen. Som tur kom jag hem dagen före min födelsedag och fick fira en trevlig sådan ute på mina föräldrars gård, det var så somrigt och mina närmaste vänner var där.

Det senaste nytt? Jag har flyttat till en egen lägenhet. Allt började egentligen så att jag blivit lite störd på min mamma, som alla nu ibland blir och så bestämde jag mig för att kolla på lägenheter. Var och kollade på en fin etta med den yngsta lillasystern med och fick samma dag redan ett samtal om att jag skulle få lägenheten om jag var intresserad. I mitten av december flyttade jag och skulle inte kunna trivas bättre, bor nära mina föräldrar så vi ses minst en gång i veckan ändå.

Så finns det såklart massor små saker som gjort året helt bra, men kanske de kan sparas till senare!

-Ellen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kotiloma och sjukhusmat

Första dagarna på B-sidan

Hur det går hemma