Bucketlist före sk*ten

I London 

Berättade i en av inläggen att jag gjort en ''bucketlist'', allt jag vill hinna göra före februari. Nu är ju allt på den listan inte bloggmaterial men kan skriva om vissa av dem i alla fall och hoppas på att kunna uppfylla så många av dem som möjligt. Mycket av listan handlar om att träffa olika människor, vissa är det en lång tid sedan jag sett dem och så är det ju trevligare o ses ''i riktiga världen'' än på avdelningen då jag troligtvis kommer vara ganska trött hela tiden där. Egentligen är jag trött hela tiden pga. mitt hemoglobin och alla andra värden är så dåliga, men det är faktiskt något man blir van med. Det kommer säkert kännas helt konstigt när blodvärdena förhoppningsvis blir normala.

På min lista står det också att jag ska gå på bio, var faktiskt och se på solsidan 29.12 med min familj men kunde vara roligt att hinna med något annat ännu. Sedan är det en punkt som säger ''äta all god mat'', sjukhusmat är inget jag gillar. Oftast äter jag väldigt lite eller inte alls när jag är på sjukhuset, därför vill jag kunna äta god mat före. Dessutom kommer det vara mycket restriktioner gällande mat efter att man gjort transplantationen. I för säg gäller de redan nu men jag har aldrig följt dem men sedan måste jag nog göra det. Det handlar bl.a. om att man inte får äta färska grönsaker, frukter mm. (utom om de går o skala) på ca 3 månader. Som tur får jag göra det redan på sommaren, annars kunde det vara ganska hemskt. 

På listan står det även ''fa till stallet'' och det kommer jag göra. Kommer inte få rida på ungefär 6 månader efter transplantationen, som tur har jag ännu en sista ridtimme på lördag. Hoppas på att få min favorit, som jag även har tävlat med en del. När jag får börja rida igen så tänker jag nog börja genast, desto snabbare jag börjar desto snabbare får jag upp min kondition igen och desto snabbare kan jag börja tävla igen. 

Det som jag också gärna vill göra är att gå till Clarion hotellets skybar, utsikten ser så fin ut och skulle gärna vilja gå till något finare ställe, antingen med familjen eller med någon av mina vänner. En annan viktig sak som skulle vara så roligt är att göra en roadtrip med mina vänner. Egentligen får jag inte resa alls, men om man under en dag och natt lite kör var som helst så gör det nog ingen skada. Kommer ihåg då vi hade abitältning och jag och mina kompisar bestämde oss för att det nog var lite för tråkigt. Så vi hoppade alla i min bil (min kompis körde eftersom jag inte ännu hade körkort) och så åkte vi till Åbo, det var inget vi planerade men det bara blev så. Vi åkte till Åbo, åt på en McDonalds och så åkte vi tillbaka till skolan, vi hann just till när skolan började. 

Sedan finns det nog annat skrivet på min bucketlist också men det är sådant jag inte vill dela med mig här, min bucketlist heter ju faktiskt ''Bucketlist före skiten''. Väldigt positiv jag är! :D
-Ellen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kotiloma och sjukhusmat

Första dagarna på B-sidan

Hur det går hemma