En nästan för perfekt dag

Matchen slutade 2-1 för IFK

Siiri kan inte komma hit så fick idag ett mjukisdjur som lite påminner om henne

Det är svårt o tro att allt som idag hänt faktiskt inte är en dröm. Har mått bra hela dagen, fått ätet bra. Två av mina vänner som jag inte sett på lääänge kom på besök och var så roligt o catch up om allt och alla. Det blir ju så att när alla är utspridda och vi inte går i samma gymnasium så ses man inte alls så ofta. Men det är roligt när det blir av.
Efter besöket öppnade jag min dator och hade lite svårt o tro mina ögon. Föreläsaren hade skickat mina tent poäng till min mail, resultaten kommer officiellt sedan när alla andra skrivit nu på veckoslutet men ja det ju bättre än jag någonsin hade kunnat tänka mig. 88 poäng av 100. Och det betyder ju att denna tjej har en studieplats på hösten som väntar. Gjorde just ansökan idag efter att jag fått resultatet. Fick sådan adrenalin kick att jag nu på kvällen nog kommer somna som en stock. Måste ju ringa upp massor av människor och skicka meddelande och bara berätta hela världen. Det känns som en sådan lättnad. Nu kan jag bara njuta av den kommande våren och hela sommaren och så har jag förhoppningsvis fulla krafter så att jag kan börja studera på hösten. Men där slutade ju inte det roliga för idag nej.
Firade lite med mamma och iskä och så såg jag nu på kvällen ännu på playoff hockey, spänningen hölls nog enda till slutet men som tur vann ju ändå det bästa laget. Hade till och med min IFK-mössa på under hela matchen, blev lite varmt eftersom sjukhusrum är ganska varma men man måste ju heja på sitt eget lag!
Nu tror jag att jag slutar skriva för idag, eftersom jag som sagt nu är ganska trött. Kommer nog sova bra i natt. Skulle bli lite svårläsligt om jag ännu fortsatte när jag knappt kan hålla ögonen öppna haha! Men ska nog skriva snart igen, det är ju inte långt kvar till the fredag.
-Ellen

Voisin jatkossa yrittää myös kirjoittaa suomeksi jotain jos kiinnostusta löytyy. Blogissa on nyt mahdollista kuitenkin kääntää postaukset translaten avulla. Ei välttämättä kovinkaan hyviä käännöksiä mutta ehkä niistäkin jotain selvää saa. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kotiloma och sjukhusmat

Första dagarna på B-sidan

Hur det går hemma