En tent skriven och grönt ljus

Min tisdag har haft mycket innehåll. På morgonen sprang det massor av människor in och ut av mitt rum. Ekg, blodprov och morgonmål som blev oätet. Sekunden jag steg upp så var illamåendet där. Det är några av mina antibiotikan som troligtvis orsakar det, inte så kul eftersom mediciner mot illamående inte ens hjälper. Blir alltså ganska lite mat per dag som jag kan äta. 
I något skede på förmiddagen kom min läkare som sköter mig nu och några läkare från B-sidan, tydligen är allt tillräckligt ok så på torsdag flyttas jag till B och allt börjar. Min läkare kom ännu senare snabbt in till mitt rum och bara ”Jo om du inte förstod så är det alltså grönt ljus. Du flyttas på torsdag.” Och ja det var ju lite svårt o tolka dom så helt bra att få en klarhet på saken. 
Just nu så ser jag bara framemot att allt är över och jag kan leva ett i alla fall relativt normalt liv. Försökte på måndag morgon köpa NHL biljetter till mig och min kompis så att jag kunde ha något att se framemot och så vill jag ju se Barkov spela men typiskt nog hade de sålt nästan helt slut så fanns inga platser mer för oss. 
Nojaa, tillbaka till idag. Skrev nämligen tent på sjukhuset, är så tacksam över att det gick o ordna. Skulle ha varit tråkigt att missa sista chansen. Kändes som att det gick helt okej så får hoppas på det bästa. Får väl ändå vara helt glad av att hur jag lyckats med kurserna fastän jag varit en del sjuk och på sjukhus. Något jag kommer ha nytta av i framtiden, hoppas verkligen på att ha studieplats på hösten.
-Ellen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kotiloma och sjukhusmat

Första dagarna på B-sidan

Hur det går hemma