Gick inte helt som på strömsö


(texten är skriven på tisdag)
Det tycks alltid gå en tid mellan inläggen men jag har ju faktiskt också en orsak. Fick komma hem från infektionsavdelningen på fredag och spenderade en mysig fredagkväll. Kände mig dock väldigt trött och den tröttheten hade inte försvunnit någonstans på lördag. I princip sov jag bara hela dagen. Vid kanske fyra tiden for vi till min lägenhet och jag tog med lite saker och bilen, för hade ändå bestämt mig för att bo hemma tills den 15.
Oh well, väl hemma i skogen mätte jag febern och då hade det redan stigit till kanske 37,5. Och min feber den har ju en tendens att aldrig sjunka hemma när den väl börjat stiga. På kvällen 21-tiden, hade jag redan över 38 grader. Så det blev o åka till Mejlans jour. Och nu är jag på hematologiska avdelningen, förhoppningsvis får man infektionen skött tills den 15.
Men om inte så måste det skjutas framåt. Kommer bli mycket sjukhus för mig nu, kan räkna med att vara utskriven i  mitten av april (med god tur) om det går enligt originella planen men annars så vet jag inte ens.
Har varit ganska trött den senaste tiden, utom på söndag då var jag av någon orsak väldigt pigg. Men måndagen hade jag illamående hela dagen, tack vare en antibiotika troligtvis. Och idag har jag nästan bara sovit, infektionen tar väl alla krafter. Fick igår blod så man skulle tro att jag idag hade varit pigg, men har varit tröttare än på länge. Det är nu på kvällen som jag ens lite orkar sitta.
-Ellen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kotiloma och sjukhusmat

Första dagarna på B-sidan

Hur det går hemma