Room upgrade

Before

After
På tisdagen fick jag välja, ville jag ha ett helt okej rum just den dagen eller kunde jag vänta 1-2 dagar till för att få avdelningens största och bästa rum. Självklart valde jag att vänta, vem säger nej till havsutsikt? Igår fick jag flytta in till mitt nya rum, som verkligen är över dubbelt så stort som mitt förra och har en så fin utsikt och fönster som man ser ut från.
Från att sitta i sängen hela dagen kan jag nu istället sitta i en stol bredvid fönstret och kolla om någon ännu vågar sig ut på isen. Fick också för några dagar sedan en färgläggnings bok för vuxna av min faster, när man börjar så är det svårt att sluta. Igår fick jag också ett påskägg av min sk. egna skötare, hon jobbar nämligen bara 50% så hon är halva veckorna borta.

Vad annat? Jo, igår kollade jag också på en historisk match. 5-0 var IFK på förlust efter bara 10 minuter. Ändå slutade matchen på JYP hemmaplan 6-7 i första förlängningen. Nu ska vi hålla tummarna upp för IFK och hoppas på att JYP för påbörja sitt sommarlov idag.

Inget nytt med min hälsa, för dem som undrar. Levervärdena är förhöjda men det är något man just nu bara följer med. Om det verkligen går så här bra från början till slut så är det nog något att fira.
-Ellen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kotiloma och sjukhusmat

Första dagarna på B-sidan

Hur det går hemma