Vad har hänt?

Okej så det känns ju som år sedan jag skrivit här senast. Mycket har hänt och har faktiskt vissa orsaker till att varför jag inte skrivit hit. Under påsken mådde jag ganska dåligt, det var feber, huvudvärk och illamående. Så då orkade jag just o just kanske svara på några meddelanden på telefonen. Senare kom också illamående tillbaka och det visade sig bero på en medicin, nu är allt ändå bra igen.
Och det var kanske på fredag? Som man kunde se mina första vita blodkroppar i kroppen, nu har de blivit ännu fler. På söndag hade jag på första gången på ett år mätbara neutrofiler. Idag var mina vita blodkroppar 0.4 och neutrofilerna 0.2. Det kan faktiskt hända att jag redan kommer hem i slutet av denna vecka eller i början av nästa!!
Men då måste allt vara bra, vita 1.0 och neutrofilerna 0.5. Inga infektionssaker osv. Idag klippte skötaren mitt hår till supersuper kort och troligtvis kommer jag be någon o raka av mitt hår typ redan imorgon, eftersom det bara lossnar och lossnar och det finns små hår överallt. Ska nog skaffa peruk genast när jag kommer hem.
Det var lite kort sagt vad som hänt hittills. :)
-Ellen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kotiloma och sjukhusmat

Första dagarna på B-sidan

Hur det går hemma