Sommartider

Inget värre har hänt och jag har ännu inte måsta åka in tillbaka, vilket är väldigt positivt. Mina levervärden har lite stigit hela tiden så förra veckan fick jag börja med kortison, det är som tur väldigt små mängder så hittills har jag kunnat sova helt bra och min matlust har inte ökat det är nog också nu en annan kortison jag äter så kan ju ha med det o göra. Men jag tror det beror på att jag bara äter 8mg+8mg.

Det har varit helt ljuvligt väder så har måsta komma ihåg o sätta solkräm alltid när jag går ut. Inte bra om man blir solbränd eftersom då ser man inte lika bra om jag skulle råka få något på min hud. Igår behövde jag inte ens gå till läkaren, behövde bara ta blodprov. Nästa vecka kommer det vara massor med olika tester för att kolla helhetsläget och också en av mina favoriter benmärgsprov. (Usch)

Har också glömt o säga att jag köpt mig själv en peruk, dyrt var det men väldigt värt det. Peruken liknar väldigt mycket mitt eget hår så troligtvis kommer många bekanta inte se någon skillnad. Hemma har jag inte oftast den eftersom jag vill att den ska hållas i gott skick, vill ju använda den på hösten i skolan.

Här har ni en bild:


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kotiloma och sjukhusmat

Första dagarna på B-sidan

Hur det går hemma